

## HIALEAH HIGH SCHOOL

BELL AND LUNCH		
SCHEDULE		
	TIME	<u>LENGTH</u>
ARRIVAL		
	6:45-7:10	25 MIN
BREAKFAST		
PASSING	7:10-7:20	10 MIN
HOMEROOM	7:20-7:27	7 MIN
PERIOD 1/2	7:27-8:54	87 MIN
	7.27 0.34	<i>c,</i> mit
PASSING	8:54-9:02	8 MIN
PERIOD 3/4	9:02-10:29	87 MIN
PASSING	10:29-10:37	8 MIN
PERIOD 5/6	10:37-12:04	87 MIN
LUNCH	12:04 – 12:45	41 MIN
DACCINC	12.45 12.52	O NAINI
PASSING	12:45-12:53	8 MIN
PERIOD 7/8	12:53-2:20	87 MIN
PERIOD 7/8	12:33-2:20	07 IVIIIN

## <u>LUNCH</u>

ALL STUDENTS MAY HAVE LUNCH IN THE FOLLOWING AREAS:

ORIGINAL CAFETERIA, EAST COURTYARD, ORIGINAL BUILDING 1<sup>ST</sup> FLOOR (EAST OF SEAL/COUNSELOR) PATIO BETWEEN BUILDINGS, ANNEX COURTYARD, ANNEX CAFETERIA

## ALL OTHER AREAS ARE PROHIBITED!

OJT STUDENTS MUST EXIT WITH THEIR TEACHER OR SECURITY AT COUNSELOR OR SEAL EXIT